Veckans Lunch V.17
11.30-15.00
Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och äggsås
Pasta Carbonara
Tisdag
Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och ramslöksås
Isterband
serveras med dillstuvad potatis
Onsdag
Smörstekt Torskfilé
serveras med kokt potatis och persiljesås
Schnitzel
sereveras med rostad potatis och bearnaisesås
Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och mor annasås
Stekt Fläsk
serveras med kokt potatis och löksås
Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och skaldjurssås
Lågtempad Fläskkarré
serveras med kokt potatis och mild pepparsås
135 kr
Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
135 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
135 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
165 kr
Roy's Fisksoppa
165 kr
Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!
Helgens Lunch v.17
12.00-15.30
Lördag
Smörstekt Havskattfilé
serveras med kokt potatis och hummersås
Ost & Skinkfylld Schnitzel
serveras med rostad potatis och skysås
Söndag
Örtbakad Laxfilé
serverad med kokt potatis och vitvinsås
Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och rödvinsås
145 kr
Helgens Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr
Roy's Fisksoppa
175 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr