Veckans Lunch V.46
11.30-15.00


Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås

Kycklingpasta

Tisdag

Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och dragonsås

Isterband
serveras med dillstuvad potatis

Onsdag
Stekt Torsk
serveras med kokt potatis och citronsås

Köttfärsgratäng

Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och remouladesås

Stekt Fläsk
serveras med kokt potatis och löksås

Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås

Jägarschnitzel
serveras med rostad potatis och svampsås
145 kr

Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr

Roy's Fisksoppa
175 kr

Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!

Helgens Lunch v.46
12.00-15.30


Lördag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och räksås

Stekt Kycklingfilé
serveras med potatisgratäng och rödvinsky

Söndag
Ugnsbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och örtsås

Helstekt Fläskfilé
serveras med rostad potatis och mild pepparsås
155 kr

Helgens Alternativ


Stekt Sill 
serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
155 kr

Wallenbergare
serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
155 kr

Roy's Fisksoppa
185 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
185 kr