Veckans Lunch V.49
11.30-15.00


Måndag
Pocherad Torsk
serveras med kokt potatis och dillsås

Pasta Carbonara

Tisdag
Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och ramlsöksås

Isterband
serveras med dillstuvad potatis

Onsdag
Smörstekt Torskfilé
serveras med kokt potatis och örtsås

Roy's Pytt i Panna
serveras med stekt ägg och rödbetor

Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och mor Annasås

Stekt Fläsk
serveras med kokt potatis och löksås

Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås

Scnitzel
serveras med rostad potatis och bearnaisesås
135 kr

Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
135 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
135 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
165 kr

Roy's Fisksoppa
165 kr

Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!

Helgens Lunch v.48
12.00-15.30


Lördag
Smörstekt Torskfilé
serveras med kokt potatis och räk & dillsås

Grillad Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och pepparsås

Söndag
Ugnsbakad Laxfilé 
serveras med kokt potatis och vitvinsås

Fläskestek
serveras med kokt poatatis, gräddsås 
och äppelmos

Helgens Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr

Roy's Fisksoppa
175 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr