Veckans Lunch V.51
11.30-15.00
Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och äggsås
Pasta Carbonara
Tisdag
Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och örtsås
Schnitzel
serveras med rostad potatis och rödvinsås
Onsdag
Stekt Torsk
serveras med kokt potatis och dijonsås
Lasagne
Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och mor Annasås
Stekt Fläsk
serveras med raggmunk och rårörda lingon
Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås
Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och mild pepparsås
145 kr
Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr
Roy's Fisksoppa
175 kr
Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!
Helgens Lunch v.50
12.00-15.30
Lördag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och räksås
Ostfylld schnitzel
serveras med rostad potatis och skysås
Söndag
Citronbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och vitvinsås
Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och mild pepparsås
155 kr
Helgens Alternativ
Stekt Sill
serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
155 kr
Wallenbergare
serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
155 kr
Roy's Fisksoppa
185 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
185 kr