Veckans Lunch V.24
11.30-15.00
Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås
Krämig Fläskfilépasta
Tisdag
Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och dragonsås
Isterband
serveras med dillstuvad potatis
Onsdag
Stekt Torsk
serveras med kokt potatis och senapsås
Jägarschnitzel
serveras med rostad potatis och svampsås
Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och remouladsås
Stekt Fläsk
serveras med kokt potatis och löksås
Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås
Helstekt Fläskfilé
serveras med rostad potatis och bearnaisesås
145 kr
Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr
Roy's Fisksoppa
175 kr
Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!
Helgens Lunch v.24
12.00-15.30
Lördag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och räk & dillsås
Ugnsbakat Kycklingbröst
serveras med rostad potatis och rödvinssky
Söndag
Citronbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och sandefjordsås
Helstekt Fläskkarré
serveras med kokt potatis och gräddsås
155 kr
Helgens Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
155 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
155 kr
Roy's Fisksoppa
185 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
185 kr
