Veckans Lunch V.49
11.30-15.00
Måndag
Pocherad Torsk
serveras med kokt potatis och dillsås
Pasta Carbonara
Tisdag
Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och ramlsöksås
Isterband
serveras med dillstuvad potatis
Onsdag
Smörstekt Torskfilé
serveras med kokt potatis och örtsås
Roy's Pytt i Panna
serveras med stekt ägg och rödbetor
Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och mor Annasås
Stekt Fläsk
serveras med kokt potatis och löksås
Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås
Scnitzel
serveras med rostad potatis och bearnaisesås
135 kr
Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
135 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
135 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
165 kr
Roy's Fisksoppa
165 kr
Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!
Helgens Lunch v.48
12.00-15.30
Lördag
Smörstekt Torskfilé
serveras med kokt potatis och räk & dillsås
Grillad Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och pepparsås
Söndag
Ugnsbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och vitvinsås
Fläskestek
serveras med kokt poatatis, gräddsås
och äppelmos
Helgens Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr
Roy's Fisksoppa
175 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr
