Veckans Lunch V.46
11.30-15.00
Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås
Kycklingpasta
Tisdag
Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och dragonsås
Isterband
serveras med dillstuvad potatis
Onsdag
Stekt Torsk
serveras med kokt potatis och citronsås
Köttfärsgratäng
Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och remouladesås
Stekt Fläsk
serveras med kokt potatis och löksås
Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås
Jägarschnitzel
serveras med rostad potatis och svampsås
145 kr
Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr
Roy's Fisksoppa
175 kr
Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!
Helgens Lunch v.46
12.00-15.30
Lördag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och räksås
Stekt Kycklingfilé
serveras med potatisgratäng och rödvinsky
Söndag
Ugnsbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och örtsås
Helstekt Fläskfilé
serveras med rostad potatis och mild pepparsås
155 kr
Helgens Alternativ
Stekt Sill
serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
155 kr
Wallenbergare
serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
155 kr
Roy's Fisksoppa
185 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
185 kr