Veckans Lunch V.30
11.30-15.00


Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås

Pasta Carbonara

Tisdag

Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och rosépepparsås

Isterband
serveras med dillstuvad potatis


Onsdag
Smörstekt Koljafilé
serveras med kokt potatis och dijonsås

Köttfärsgratäng

Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och remouladsås

Stekt Fläsk
serveras med raggmunk och rårörda lingon

Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås

Lasagne
135 kr

Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
135 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
135 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
165 kr

Roy's Fisksoppa
165 kr

Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!

Helgens Lunch v.30
12.00-15.30


Lördag
Smörstekt Spättafilé
serveras med kokt potatis och räksås

Jägarschnitzel
serveras med rostad potatis och svampsås

Söndag
Ugnsbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och dillsås

Söndagsstek
serveras med kokt potatis och gräddsås
145 kr

Helgens Alternativ

Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr

Roy's Fisksoppa
175 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr