Veckans Lunch V.30
11.30-15.00
Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås
Pasta Carbonara
Tisdag
Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och rosépepparsås
Isterband
serveras med dillstuvad potatis
Onsdag
Smörstekt Koljafilé
serveras med kokt potatis och dijonsås
Köttfärsgratäng
Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och remouladsås
Stekt Fläsk
serveras med raggmunk och rårörda lingon
Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås
Lasagne
135 kr
Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
135 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
135 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
165 kr
Roy's Fisksoppa
165 kr
Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!
Helgens Lunch v.30
12.00-15.30
Lördag
Smörstekt Spättafilé
serveras med kokt potatis och räksås
Jägarschnitzel
serveras med rostad potatis och svampsås
Söndag
Ugnsbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och dillsås
Söndagsstek
serveras med kokt potatis och gräddsås
145 kr
Helgens Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr
Roy's Fisksoppa
175 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr