Veckans Lunch V.35
11.30-15.00


Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås

Kycklingpasta

Tisdag

Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och dragonsås

Schnitzel
serveras med rostad potatis och rödvinssky

Onsdag
Stekt Koljafilé
serveras med kokt potatis och dijonsås

Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och pepparsås

Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och mor Annasås

Stekt Fläsk
serveras med raggmunk och rårörda lingon

Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås

Lasagne
145 kr

Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr

Roy's Fisksoppa
175 kr

Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!

Helgens Lunch v.34
12.00-15.30


Lördag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och citronsås

Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och grönpepparsås

Söndag
Citronbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och vitvinsås

Fläskestek
serveras med kokt potatis och gräddsås
155 kr

Helgens Alternativ

Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
155 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
155 kr

Roy's Fisksoppa
185 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
185 kr