Veckans Lunch V.21
11.30-15.00


Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås

Kycklingpasta

Tisdag

Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och ramslöksås

Ugnsbakad Falukorv
serveras med potatismos och tomatsås


Onsdag
Smörstekt Koljafilé
serveras med kokt potatis och sandefjordsås

Scnitzel
serveras med rostad potatis och bearnaisesås

Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och mor annasås

Stekt Fläsk
serveras med kokt potatis och löksås

Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås

Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och rödvinssås
135 kr

Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
135 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
135 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
165 kr

Roy's Fisksoppa
165 kr

Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!

Helgens Lunch v.21
12.00-15.30


Lördag
Smörstekt Spättafilé
serveras med kokt potatis och remouladsås

Schnitzel
serveras med rostad potatis och rödvinssky
145 kr

Lördagens Alternativ

Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr

Roy's Fisksoppa
175 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr

Söndag
Mors dag-meny.
Ingen lunch serveras denna dag.