Veckans Lunch V.43
11.30-15.00


Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås

Pasta Carbonara

Tisdag

Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och rosépepparsås

Schnitzel
serveras med rostad potatis och skysås


Onsdag
Smörstekt Torskfilé
serveras med kokt potatis och senapsås

Roy's Pytt i Panna
serveras med stekt ägg och rödbetor

Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och mor annasås

Stekt Fläsk
serveras med kokt potatis och löksås

Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås

Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och rödvinssky
135 kr

Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
135 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
135 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
165 kr

Roy's Fisksoppa
165 kr

Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!

Helgens Lunch v.42
12.00-15.30


Lördag
Smörstekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och räksås

Jägarschnitzel
serveras med brynt potatis och svampsås

Söndag
Örtbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och vitvinsås

Fläskestek
serveras med kokt potatis, gräddsås och äpplemos
145 kr

Helgens Alternativ

Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr

Roy's Fisksoppa
175 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr