Veckans Lunch V.25
11.30-15.00


Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås

Krämig Fläskfilépasta

Tisdag

Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och ramslöksås

Ostfylld Schnitzel
serveras med rostad potatis och skysås


Onsdag
Smörstekt Koljafilé
serveras med kokt potatis och dijonsås

Roy's Pytt i Panna
serveras med stekt ägg och rödbetor

Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och mor annasås

Stekt Fläsk
serveras med kokt potatis och löksås
135 kr

Fredag
Glad Midsommar.
Öppnar åter lördag 16.00.

Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
135 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
135 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
165 kr

Roy's Fisksoppa
165 kr

Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!

Helgens Lunch v.25
12.00-15.30


Lördag
STÄNGT
GLAD MIDSOMMAR!

Söndag
Ugnsbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och räksås

Fläskestek
serveras med kokt potatis, gräddsås och äppelmos
145 kr

Helgens Alternativ

Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr

Roy's Fisksoppa
175 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr