Veckans Lunch V.10
11.30-15.00


Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och skånsk senapsås

Pasta Carbonara

Tisdag

Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och persiljesås

Isterband
serveras med dillstuvad potatis


Onsdag
Smörstekt Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås

Schnitzel
serveras med rostad potatis och skysås

Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och remouladsås

Stekt Fläsk
serveras med raggmunk och rårörda lingon

Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås

Lasagne
135 kr

Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
135 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
135 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
165 kr

Roy's Fisksoppa
165 kr

Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!

Helgens Lunch v.9
12.00-15.30


Lördag
Smörstekt Koljafilé
serveras med kokt potatis och räksås

Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och pepparsås

Söndag
Citronbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och sandefjordsås

Söndagsstekt
serveras med kokt potatis och gräddsås 

Helgens Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr

Roy's Fisksoppa
175 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr