Veckans Lunch V.4
11.30-15.00
Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och skånsk senapsås
Kycklingpasta
Tisdag
Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och citronsås
Isterband
serveras med dillstuvad potatis
Onsdag
Stekt Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås
Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och skysås
Torsdag
Stekt Rödspättafilé
med kokt potatis och mor annasås
Stekt Fläsk
med raggmunk och rårörda lingon
Fredag
Pocherad Laxfilé
serveras med kokt potatis och basilikasås
Lasagne
135 kr
Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
135 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
135 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
165 kr
Roy's Fisksoppa
165 kr
Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!
Helgens Lunch v.3
12.00-15.30
Lördag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och citronsås
Ugnsstekt Kycklingfilé
serveras med potatisgratäng och skysås
Söndag
Ugnsbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och vitvinsås
Helstekt Fläskkarré
serveras med rostad potatis, svartvinbärsgelé
och mild pepparsås
145 kr
Helgens Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr
Roy's Fisksoppa
175 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr