Veckans Lunch V.51
11.30-15.00


Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och äggsås

Pasta Carbonara

Tisdag

Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och örtsås

Schnitzel
serveras med rostad potatis och rödvinsås

Onsdag
Stekt Torsk
serveras med kokt potatis och dijonsås

Lasagne

Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och mor Annasås

Stekt Fläsk
serveras med raggmunk och rårörda lingon

Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås

Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och mild pepparsås
145 kr

Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr

Roy's Fisksoppa
175 kr

Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!

Helgens Lunch v.50
12.00-15.30


Lördag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och räksås

Ostfylld schnitzel
serveras med rostad potatis och skysås

Söndag
Citronbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och vitvinsås

Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och mild pepparsås
155 kr

Helgens Alternativ


Stekt Sill 
serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
155 kr

Wallenbergare
serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
155 kr

Roy's Fisksoppa
185 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
185 kr