Veckans Lunch V.4
11.30-15.00


Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och skånsk senapsås

Kycklingpasta

Tisdag

Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och citronsås

Isterband
serveras med dillstuvad potatis


Onsdag
Stekt Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås

Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och skysås

Torsdag
Stekt Rödspättafilé
med kokt potatis och mor annasås

Stekt Fläsk
med raggmunk och rårörda lingon

Fredag
Pocherad Laxfilé
serveras med kokt potatis och basilikasås

Lasagne
135 kr

Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
135 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
135 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
165 kr

Roy's Fisksoppa
165 kr

Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!

Helgens Lunch v.3
12.00-15.30


Lördag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och citronsås

Ugnsstekt Kycklingfilé
serveras med potatisgratäng och skysås

Söndag
 Ugnsbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och vitvinsås

Helstekt Fläskkarré
serveras med rostad potatis, svartvinbärsgelé 
och mild pepparsås
145 kr

Helgens Alternativ

Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr

Roy's Fisksoppa
175 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr