Veckans Lunch V.38
11.30-15.00


Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås

Krämig Fläskfilépasta

Tisdag

Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och paprikasås

Isterband
serveras med dillstuvad potatis

Onsdag
Stekt Torskfilé
serveras med kokt potatis och sandefjordsås

Roy's Pytt i Panna
serveras med stekt ägg och rödbetor

Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och remouladsås

Stekt Fläsk
serveras med kokt potatis och löksås

Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås

Jägarschnitzel
serveras med rostad potatis och svampsås
145 kr

Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr

Roy's Fisksoppa
175 kr

Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!

Helgens Lunch v.37
12.00-15.30


Lördag
Stekt Torskfilé
serveras med kokt potatis och dill & räksås

Schnitzel
serveras med rostad potatis och rödvinssky

Söndag
Ugnsbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och basilikasås

Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och kantarellsås
155 kr

Helgens Alternativ

Stekt Sill 
serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
155 kr

Wallenbergare
serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
155 kr

Roy's Fisksoppa
185 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
185 kr