Veckans Lunch V.20
11.30-15.00
Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och skånsk senapsås
Pasta Carbonara
Tisdag
Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och örtsås
Isterband
serveras med dillstuvad potatis
Onsdag
Stekt Torskfilé
serveras med kokt potatis och dillsås
Roy's Pytt i Panna
serveras med stekt ägg och rödbetor
Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och mor Annasås
Stekt Fläsk
serveras med raggmunk och rårörda lingon
Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås
Jägarschnitzel
serveras med rostad potatis och svampsås
145 kr
Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr
Roy's Fisksoppa
175 kr
Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!
Helgens Lunch v.19
12.00-15.30
Lördag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och räksås
Ostfylld Schnitzel
serveras med rostad potatis och skysås
Söndag
Ugnsbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och örtsås
Söndagsstekt
serveras med kokt potatis och gräddsås
155 kr
Helgens Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
155 kr
Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
155 kr
Roy's Fisksoppa
185 kr
Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
185 kr
