Veckans Lunch V.17
11.30-15.00


Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och äggsås

Pasta Carbonara

Tisdag

Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och ramslöksås

Isterband
serveras med dillstuvad potatis


Onsdag
Smörstekt Torskfilé
serveras med kokt potatis och persiljesås

Schnitzel
sereveras med rostad potatis och bearnaisesås

Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och mor annasås

Stekt Fläsk
serveras med kokt potatis och löksås

Fredag
Havets Wallenbergare
serveras med kokt potatis och skaldjurssås

Lågtempad Fläskkarré
serveras med kokt potatis och mild pepparsås
135 kr

Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
135 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
135 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
165 kr

Roy's Fisksoppa
165 kr

Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!

Helgens Lunch v.16
12.00-15.30


Lördag
Smörstekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och dillsås

Helstekt Fläskfilé 
serveras med potatisgratäng och grönpepparsås

Söndag
Ugnsbakad Laxfilé
serverad med kokt potatis och basilikasås

Fläskestek
serveras med kokt potatis, gräddsås och äppelmos 
145 kr

Helgens Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr

Roy's Fisksoppa
175 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr