Veckans Lunch V.27
11.30-15.00


Måndag
Pocherad Torskfilé
serveras med kokt potatis och skånsk senapsås

Krämig Fläskfilépasta

Tisdag

Stekt Kungsflundrafilé
serveras med kokt potatis och saffransås

Jägarschnitzel
serveras med rostad potatis och svampsås


Onsdag
Stekt Koljafilé
serveras med kokt potatis och citronsås

Roy's Pytt i Panna
serveras med stekt ägg och rödbetor

Torsdag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och mor Annasås

Stekt Fläsk
serveras med raggmunk och rårröda lingon

Fredag
Havets wallenbergare
serveras med kokt potatis och hummersås

Helstekt Fläskfilé
serveras med potatisgratäng och rödvinssky
145 kr

Veckans Alternativ
Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
145 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
145 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
175 kr

Roy's Fisksoppa
175 kr

Till lunchen ingår alltid salldsbuffé, måltidsdryck, kaffe eller te och kaka.
Alla rätter går att beställa som Take-Away!

Helgens Lunch v.26
12.00-15.30


Lördag
Stekt Rödspättafilé
serveras med kokt potatis och räk & dillsås

Ostfylld Schnitzel
serveras med rostad potatis och skysås


Söndag
Citronbakad Laxfilé
serveras med kokt potatis och sandefjordsås

Fläskestek
serveras med kokt potatis och gräddsås
155 kr

Helgens Alternativ

Stekt Sill serveras med potatismos,
rårörda lingon och skirat smör
155 kr

Wallenbergare serveras med potatismos,
rårörda lingon, ärtor och gräddsås
155 kr

Roy's Fisksoppa
185 kr

Varmrökt Laxfilé
serveras med kokt potatis och romsås
185 kr